Bedankt voor uw reserveringsaanvraag!

Wij zullen zo spoedig mogelijk uw aanvraag behandelen, u ontvangt per e-mail hierover bericht. Soms komen onze e-mail berichten in de spam of ongewenste mail terecht, controleer deze dus ook. Na goedkeuring is uw reservering pas definitief. Voor nu vragen we u om alvast onderstaande belangrijke informatie door te nemen.

Belangrijk informatie voor uw verblijf

Aankomst

Voor al onze kampeerplekken geldt een aankomsttijd vanaf 13:00u. 
Voor al onze accommodaties is de aankomsttijd vanaf 15:00u.
Heeft u gekozen voor vroeg aankomen, dan kunt u -na goedkeuring door ons- van 9:00u – 12:00u aankomen.

Wij verzoeken u vriendelijk om niet buiten de bovengenoemde tijden aan te komen. Op ons terrein hebben we geen mogelijkheden om langere tijd met een kampeermiddel te wachten.

Pauze

Onze middagpauze is tussen 12:00u – 13:00u. U kunt dan niet inchecken. Bent u te vroeg, dan kunt u wachten op de inrit van het kampeerterrein. Laat uw voertuig daar niet onbemand achter.
Zou u eerder aankomen (tussen 9:00-12:00u) en gaat u dat niet redden, neem dan vóór 12:00u contact met ons op.

Vertrek

Op de dag van vertrek vragen wij u om vóór 11:00 uur de plaats verlaten te hebben. Op deze manier hebben wij voldoende tijd om het verblijf van de volgende gast net zo prettig als dat van u te laten verlopen. Wilt u later vertrekken? Overleg dan ruim voor uw vertrekdag met ons of dit mogelijk is. Er zijn kosten verbonden aan het later vertrekken.

Betaling van uw reservering

Voor de reservering van uw plek vragen wij een aanbetaling van ca. 25% van het totaalbedrag. Op uw reserveringsbevestiging vindt u terug wat het aan te betalen bedrag is. Is uw aankomst binnen enkele dagen dan kunt u bij aankomst betalen.

Uw betaling kunt u op de volgende manieren doen:

  1. Vooraf per bank; het totaalbedrag dient uiterlijk op de dag van aankomst op onze rekening te staan. Wanneer wij de betaling ontvangen hebben sturen wij u altijd een bevestiging.
  2. Contant bij aankomst; het bedrag dient bij aankomst voldaan te worden. Graag zo gepast mogelijk betalen.
  3. Per pin bij aankomst; u kunt per pin het restant bedrag voldoen. Voor bedragen boven de € 50,- die gepind worden geldt een pintoeslag van 2%.
  4. Via een betaalverzoek bij aankomst; wij maken een betaalverzoek die u kunt scannen met uw bank app op uw telefoon om betaling te voldoen.

Bankrekeningnummer Camping Boschheide:

IBAN: NL09 INGB 0104 8247 51 t.n.v. Boschheide

BIC/SWIFT: INGBNL2A

Vermeld bij uw betaling per bank altijd uw reserveringsnummer, deze kunt u terug vinden op uw reserveringsbevestiging. Hiermee kunnen wij uw betaling beter verwerken.

Bij niet tijdige betalingen komt uw reservering te vervallen. Bij annulering zijn de Vekabo voorwaarden toeristische plaatsen van toepassing.