Volledig ingerichte caravan

Geen caravan, camper of tent, maar toch willen kamperen? Dit kan in onze volledig ingerichte caravan! U hoeft alleen uw koffers mee te nemen, de rest regelen wij.

Van alle gemakken voorzien
Kamperen is absoluut geen afzien in deze caravan. Met een ruime zithoek met TV in de caravan en een tuintafel in de voortent vindt u altijd een plek om lekker te zitten. In de centrale gelegen keuken kunt u allerlei lekkers bereiden middels de gaskookplaat en de combimagnetron. Alle benodigdheden zoals pannen, borden en glazen zijn uiteraard aanwezig. Een tafelmodel koelkast vindt u in de voortent, zodat u altijd voldoende voorraad heeft.
In de caravan is een vast 2 persoons bed aanwezig, de zithoek kan omgebouwd worden naar een extra bed. Ideaal voor de kinderen. Bij het vaste bed vindt u ook de wastafel en het afgesloten toilet.

Geen kampeerervaring vereist
Bij aankomst krijgt u uitleg over de caravan. Bijvoorbeeld over de werking van de verwarming en het chemisch toilet. Zo kunt u zelfs zonder enige kampeerervaring direct genieten.

Extra genieten
U kunt bij het boeken van onze luxe caravan enkele extra’s kiezen om uw verblijf nog wat prettiger te maken. Denk aan een opgemaakte bedden of een heerlijk laat vertrek op zondag. U kunt deze extra’s kiezen tijdens het boeken.

Reserveren
U huurt onze caravan minimaal een weekend. Aankomst is mogelijk op vrijdag, zaterdag en maandag. Overige dagen in overleg bij een langer verblijf. Bij een verblijf met 2 personen huurt u de caravan al vanaf € 27,50 per persoon per nacht (excl. toeristenbelasting en milieuheffing). In de verhuurcaravan zijn huisdieren niet toegestaan en mag niet gerookt worden.

Bekijk hieronder de beschikbaarheid en tarieven of boek rechtstreeks via ons boekingssysteem.