Volledig ingerichte caravan

Geen caravan, camper of tent, maar toch willen kamperen? Dit kan in onze volledig ingerichte Fendt caravan! U hoeft alleen uw koffers mee te nemen, de rest regelen wij.

Van alle gemakken voorzien
Kamperen is absoluut geen afzien in deze caravan. Met een ruime zithoek in de caravan en een tuintafel in de voortent vindt u altijd een plek om lekker te zitten. In de centraal gelegen keuken kunt u allerlei lekkers bereiden middels de gaskookplaat en de magnetron. Alle benodigdheden zoals pannen, borden en glazen zijn uiteraard aanwezig. Er is een koelkast met diepvries ingebouwd, zodat u altijd voldoende voorraad heeft. Met de waterkoker of het koffiezetapparaat voor filterkoffie kunt u allerlei warme dranken bereiden.
In de caravan zijn 2 enkele bedden aanwezig in een afsluitbaar gedeelte. De zithoek kan daarnaast omgebouwd worden naar een extra 2 persoons bed. Ideaal voor de kinderen. In het midden van de caravan bevindt zich de toiletruimte met wastafel.

Geen kampeerervaring vereist
Bij aankomst krijgt u uitleg over de caravan. Bijvoorbeeld over de werking van de verwarming en het chemisch toilet. Zo kunt u zelfs zonder enige kampeerervaring direct genieten.

Reserveren
U huurt onze caravan al vanaf 1 nacht. Bij een verblijf met 2 personen huurt u de caravan al vanaf € 27,50 per persoon per nacht (excl. toeristenbelasting en milieuheffing). In de verhuurcaravan zijn huisdieren niet toegestaan en mag niet gerookt worden. Wilt u langere tijd verblijven in de huurcaravan, neem dan contact met ons op.

Bekijk hieronder de beschikbaarheid en tarieven of boek rechtstreeks via ons boekingssysteem.