Graag houden wij de aankomst en het vertrek op de camping voor zowel u, uw medebezoekers als ons zo prettig mogelijk. Om een kampeerplaats voor te bereiden op de volgende bezoeker hebben wij enige tijd nodig voor werkzaamheden. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om u zo goed mogelijk aan onze aankomst- en vertrekprocedure te houden.

Aankomst

Op de aankomstdag kunt u vanaf 13:30 uur op uw kampeerplaats terecht. Wilt u eerder aankomen? Overleg dan vooraf met ons of dit mogelijk is. U kunt ook bij uw boeking aangeven dat u vroeger wenst aan te komen. Hier zijn kosten aan verbonden. Wilt u later dan 17.00 uur aankomen? Geef dit tijdens uw reservering dan aan ons door.

Vanwege onze pauze en de schooltijden van onze kinderen vragen we u om in uw planning rekening te houden met deze aankomsttijd. Wij hebben van 12:00-13:00u pauze. Komt u onverhoopt toch vroeger aan dan kunt u op de parkeerplaats wachten.

Vertrek

Op de vertrekdag vragen wij u om vóór 12:00 uur de plaats verlaten te hebben. Op deze manier hebben wij voldoende tijd om het verblijf van de volgende gast net zo prettig als dat van u te laten verlopen. Wilt u later vertrekken? Overleg dan ruim voor uw vertrekdag met ons of dit mogelijk is. Aan later vertrekken zijn kosten verbonden.

Zondag

De zondag is onze gezinsdag en zijn wij niet altijd aanwezig op de camping. Daarom is er op zondag alleen aankomst en vertrek mogelijk indien u vooraf gereserveerd hebt.