Graag houden wij de aankomst en het vertrek op de camping voor zowel u, uw medebezoekers als ons zo prettig mogelijk. Om een kampeerplaats voor te bereiden op de volgende bezoeker hebben wij enige tijd nodig voor werkzaamheden. Daarnaast hebben wij middagpauze van 12:00-13:30u. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om u zo goed mogelijk aan onze aankomst- en vertrekprocedure te houden.

Aankomst

Voor al onze kampeerplekken geldt een aankomsttijd vanaf 13:30u. 
Voor al onze accommodaties is de aankomsttijd vanaf 15:00u.

Tussen 12:00u en 13:30u is geen aankomst mogelijk.

Komt u later dan 20:00u dan kunt u een tijdsindicatie aangeven bij uw boeking. We bekijken dan of dit mogelijk is. Wilt u te laat aankomen, dan vragen wij u om de volgende dag pas te komen.

Wij bieden de mogelijkheid om vroeger aan te komen tussen 9:00u – 12:00u. Dit kunt u selecteren bij uw reservering. De kosten hiervan zijn € 9,- en kan alleen indien dit mogelijk is en na goedkeuring door ons.

Wij verzoeken u vriendelijk om niet buiten de bovengenoemde tijden aan te komen. Op ons terrein hebben we geen mogelijkheden om langere tijd met een kampeermiddel te wachten.

Vertrek

Op de vertrekdag vragen wij u om vóór 12:00 uur de plaats verlaten te hebben. Op deze manier hebben wij voldoende tijd om het verblijf van de volgende gast net zo prettig als dat van u te laten verlopen. Wilt u later vertrekken? Overleg dan ruim voor uw vertrekdag met ons of dit mogelijk is. Uw totale verblijf moet hiervoor minimaal 7 dagen zijn. Aan later vertrekken zijn kosten verbonden.

Zondag

De zondag is onze gezinsdag en zijn wij niet altijd aanwezig op de camping. Daarom is er op zondag alleen aankomst en vertrek mogelijk indien u vooraf gereserveerd hebt.