Betaling van uw reservering

Heeft u een kampeerplek gereserveerd? U dient dan ca. 25% van het totaalbedrag van uw reservering aan te betalen. U kunt op uw reserveringsbevestiging terug vinden of u een aanbetaling moet doen en wat het aan te betalen bedrag is.

Het restantbedrag kunt u vervolgens op manieren voldoen:

  1. Vooraf per bank; het totaalbedrag dient uiterlijk op de dag van aankomst op onze rekening te staan. Wanneer wij de betaling ontvangen hebben sturen wij u altijd een bevestiging.
  2. Contant bij aankomst; het bedrag dient bij aankomst voldaan te worden. Graag zo gepast mogelijk betalen.
  3. Per pin bij aankomst; u kunt per pin het restant bedrag voldoen. Voor bedragen boven de € 50,- die gepind worden geldt een pintoeslag van 2%.
  4. Via een betaalverzoek bij aankomst; wij maken een betaalverzoek die u kunt scannen met uw bank app op uw telefoon om betaling te voldoen.

Bankrekeningnummer Camping Boschheide:

IBAN: NL09 INGB 0104 8247 51 t.n.v. Boschheide

BIC/SWIFT: INGBNL2A

Vermeld bij uw betaling per bank altijd uw reserveringsnummer, deze kunt u terug vinden op uw reserveringsbevestiging. Hiermee kunnen wij uw betaling beter verwerken.

Bij niet tijdige betalingen komt uw reservering te vervallen. Bij annulering zijn de Vekabo voorwaarden toeristische plaatsen van toepassing.